Logo Josepha.nl

home
portfolio
werkwijze en tarieven
profiel
this site in English


Foto van Laura Josepha Hendricx

Contact

Laura Hendricx
Utrecht
KvK-nr. 30286347
BTW-nr.: NL001936811B62
06 33 05 77 06
info@josepha.nl

Ludi Cantare

Ludi Cantare

Ludi Cantare

Dit vrouwenkoor uit De Bilt/Bilthoven is opgericht in 1984. Het is een amateurkoor met een gemengd repertoire, met klassieke en moderne stukken, stukken uit de Barok, de Klassieke periode, de Romantiek, moderne klassieke muziek en populaire/lichte muziek. 'Ludi Cantare' betekent 'zingen met speelse ondertoon', populair gezegd: 'lekker zingen'. Ad Bethlehem is sinds zomer 2006 dirigent van dit koor.

Toen ik in 2008 lid werd van dit koor hadden ze nog geen website. De publiciteitscommissie wilde wel graag een website, maar ze wisten niet hoe ze dit moesten aanpakken. Ze wilden graag heel veel informatie die ze in de loop van de jaren verzameld hadden erop zetten, en ze wilden dan links een menu in blokjes, verlopend van donkerblauw naar lichtgroen.

Ik heb de domeinnaam geregistreerd, bijbehorende e-mailadressen aangemaakt, een mailinglist voor alle leden van het koor aangemaakt, de website gebouwd in nauw overleg met de publiciteitscommissie, en ben nu de webmaster van de site. De site is gebouwd met de technieken html, php en css.

De site is te vinden op www.ludicantare.nl.